M.W.P. PACKAGING voor MEER WIKKEL PRECISIE

Stretchfolie

Stretchfolie wordt in de volksmond ook wel krimpfolie, trekfolie, palletwikkelfolie of wikkelfolie genoemd. De juiste naam is eigenlijk stretchfolie vanwege zijn stretchend vermogen.

Kostenbesparend stretchen met de mwp-stretchfolies. De MWP-stretchfolie onderscheidt zich van de andere stretchfolies door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen/granulaten en door een andere verhouding tussen de hoofdgrondstoffen (metalloceen, octeen en buteen). Daarnaast worden ook andere toevoegingen gebruikt, waardoor een sterker product kan worden gegarandeerd dat een grotere rekbaarheid en doorsteekweerstand kent (geen inscheuren meer op scherpe palletpunten).
Hierdoor is minder stretchfolie per gewikkelde pallet benodigd en het verbruik is gemiddeld 25% lager (kostenbesparing en milieubesparing).

Tevens wordt dan ook minder afval geproduceerd (milieuvriendelijk).
Eveneens (doordat het verbruik gemiddeld 25% lager is dan de conventionele stretchfolies/palletwikkelfolies) werkt het eveneens kostenbesparend ten aanzien van de af te dragen verpakkingsbelasting.
Alle door ons geleverde folies zijn van PE (PolyEthyleen), dus recyclebaar.

Onze folie wordt geproduceerd volgens het cast-coëx-extrusieproces waardoor een veel verfijnderde mix van diverse LDPE grondstoffen verkregen kan worden, waardoor onze folie vele malen sterker is dan de gemiddelde palletwikkelfolie/stretchfolie.
Vanwege bovenstaande kunnen wij, mede vanwege de hoge doorsteekweerstand en treksterkte, met een dunnere stretchfolie volstaan dan nu door u gebruikt!

M.W.P. Packaging begeeft zich reeds 20 jaar op de verpakkingsmarkt in de Benelux.
Vanwege het gebruik van de modernste kunststoffen, productieprocessen en continue innovatie slagen wij er reeds jaren in stretchfolies te produceren die een zeer hoge belastbaarheid kennen, sterker zijn en een zeer hoge doorsteekweerstand kunnen weerstaan.
Vanwege bovengenoemde kernpunten en onze service zijn reeds vele gebruikers zeer trouwe en tevreden klanten.

M.W.P. Packaging levert uitsluitend via de groothandel/verpakkingsgroothandel.
Bent u als eindgebruiker geïnteresseerd in een sterkere folie en kostenbesparend wikkelen:
Geef uw naam en adresgegevens door en wij verwijzen u naar de dichtstbijzijnde dealer/verpakkingsgroothandel bij u in de buurt!